Basketbol: 12 DABO Şöleni Foçada devam

Basketbol: 12 DABO Şöleni Foçada devam edecek


İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından gerçekleştirilen 12 Dev Adam Basketbol Okulu (DABO) 10. Türkiye Ligi Şöleni Batı Grubuna Foçanın ev sahipliği yapacağı bildirildi.
     TBF Altyapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak, yaptığı yazılı açıklamada, kuzey ve doğu grubu organizasyonları sonrasında şenliğin üçüncü ayağı olan Batı Grubunu düzenleyeceklerini kaydetti.
     Batı Grubu maçlarına İzmirin Foça ilçesinin ev sahipliği yapacağını belirten Şenbayrak, "3 gün sürecek şenlik sonunda 12 kişiden oluşacak Batı Grubu karması seçilecek. Seçilen oyuncular da Türkiye Ligi Finallerinde mücadele etmeye hak kazanacaklar. Her zaman söylediğim gibi kazanmanın veya kaybetmenin önemli olmadığı 12 DABOda önemli olan sporcu ve antrenörlerimizin bu ruhu sahaya yansıtabilmeleri. Şimdiden tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum" dedi.
     Batı Grubu müsabakaları yarın saat 14.00de yapılacak açılış töreniyle başlayacak.
     Organizasyonda Çanakkale, Muğla-Fethiye, Manisa, Alaşehir, Salihli, Ödemiş, Menemen, Aliağa, Dikili, Balıkesir-Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Gönen ve Aydın 12 Dev Adam Basketbol Okulları mücadele edecek.
     Batı Grubu maçları sonrasında ise 23-25 Mayıs tarihleri arasında Mersin-Silifkede Güney Grubu, sonrasında da 30 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Türkiye Ligi Finalleri Muğlada düzenlenecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Basketbol: 12 DABO Şöleni Foçada devam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER