Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi -YOSK Başkanı Erkoç: -Sezonun en güzel oyununu oynadık


YALOVA (A.A) - Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, Sezonun en güzel oyununu oynadık dedi.
     Erkoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karagücünü deplasmanda 63-53 mağlup etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Mutlak kazanmaları gereken bir maça çıktıklarına değinen Erkoç, Takım oyununu sahaya en iyi şekilde yansıttık. Sporcularım galibiyete inanıyordu ve zafere şartlanmıştık. Sezonun en güzel oyununu oynadık. 7 sayı geriden gelip 10 sayı farkla maçı kazanmamız, bizim ne kadar hırslı ve mücadeleci olduğumuzun göstergesidir diye konuştu.
     Ligin 7. haftasında İstanbulda Beşiktaşa konuk olacaklarını hatırlatan Erkoç, Aldığımız üst üste iki galibiyet bize çok iyi moral oldu. Önümüzde Beşiktaş karşılaşması var. Beşiktaş, herkesin bildiği gibi bu ligin en iyilerindendir. Beşiktaşa saygı duyuyoruz. Güçlü rakibimize karşı en iyi şekilde mücadelemizi ortaya koyacağız ifadelerini kulandı.
     Üçüncü kez yer aldıkları Süper Ligde Galatasaray, Beşiktaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kardemir Karabüksporun ardından en iyi 5. takım olduklarını belirten Erkoç, şöyle konuştu:
     Daha önce iki kez katıldığımız Süper Ligi iki sezonda da 5. sırada bitirdik. Bu ligde Galatasaray, Beşiktaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kardemir Karabükspordan sonra bu ligin en iyi 5. takımıyız. YOSK olarak Tekerlekli Sandalye Basketbol liglerine girdiğimizden beri hep Yalovayı en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflemişizdir. Çıtamızı her yıl yükselttik. Süper Ligin köklü kulüplerinden olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Aynı zamanda kulüp olarak kurumsallaştığımızda daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Gelecekte önce Süper Lig, sonra da Avrupa şampiyonluğunu hedefliyoruz.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Harun Kaymaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER