Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi -Samsun Basketbol Antrenörü Kumbasar: -Edremit Belediyesi galibiyeti takıma büyük moral sağladı


SAMSUN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde (TKBL) deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Samsun Basketbolun antrenörü Murat Kumbasar, kazandıkları Edremit Belediyesi maçının takıma büyük moral sağladığını söyledi.
     Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Samsun Basketbol, hazırlıklarını Yaşar Doğu Spor Salonunda sürdürdü.
     Antrenör Murat Kumbasar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, en büyük sorunlarının maddi sorunlar olduğunu belirterek, Eskiden Samsun Basketbol Kulübüne hizmet etmiş yabancı oyuncuların alacaklarının ödenmesindeki zorluklar nedeniyle bu oyuncuların FIBAya açmış oldukları davadan dolayı yabancı oyuncu transferine izin verilmiyor. Bu yüzden anlaşma sağladığımız Sırp oyuncu Ninanın lisans sorununu çözemiyoruz. Başkanımız Ahmet Öztürk, ekonomik zorlukları gidermek için kurum ve kuruluşlarla görüşüyor dedi.
     Hafta sonu sahalarında oynadıkları Edremit Belediyesi maçından galip ayrıldıklarını anımsatan Kumbasar, Edremit Belediyesi galibiyeti takıma büyük moral sağladı. Bu moralle çıkacağımız Galatasaray karşısında galibiyet almak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER