Batmanda AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı

Batmanda AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı


BATMAN (A.A) - Batmanda AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
     Batman il teşkilatı ve üyelerinin eğitimi ile ilgili Yeni Kültür Merkezinde yapılan toplantıda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, AK Parti teşkilatlarının çok dinamik ve yeni katılımların olduğunu ve değişimler yaşandığını belirterek, bu nedenle bu toplantıları çok önemsediklerini belirtti.
     AK Partinin topluma bir şeyler katma zorunluluğunun olduğunu ifade eden Nebati, sadece yolları, kanalizasyonları yapmak, uçak uçurmak değil, aynı zamanda nitelikli bir toplum için AK Parti teşkilatlarının, topluma örnek bir fert olarak yetiştirilmesinin önemli olduğunu kaydetti.
     Bu amaçla toplantıları Türkiyenin hemen her ilinde yaptıklarını aktaran Nebati, şöyle konuştu:
     Hatta ilçelere kadar gidiyoruz. Bu toplantılar neticesinde de çok güzel sonuçlar alıyoruz. Gerek parlamentoda gerek belediyelerde gerek teşkilatlarımızdaki bütün arkadaşlarımız canla başla çalışıyor. Bunun yanı sıra nitelikli bir siyasetçi nasıl olunur, bu eğitimlerle sağlıyoruz. Bir AK Partili sokakta dolaştığı, otomobile bindiği, yolda yürüdüğü, uçağa bindiği zaman bir farklılığı ortaya koyan bir yapıyı sağlamış oluyoruz.
     Toplantıya il teşkilatı, belde belediye başkanları, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Batmanda AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER