Baz istasyonuna çıkmadan önce basına haber

Baz istasyonuna çıkmadan önce basına haber verdi -Konyada bir turizmci kaza yaptığı aracının, tamiri için bıraktığı yetkili servis tarafından haksız yere kendisine verilmediği gerekçesiyle baz istasyonuna çıktı -İkna edilerek kararınd


KONYA (A.A) - Konyada bir turizmci kaza yaptığı aracının, tamiri için bıraktığı yetkili servis tarafından haksız yere kendisine verilmediği gerekçesiyle baz istasyonuna çıktı.
     Ömer Faruk Bildirici, merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesindeki bir caminin bahçesinde bulunan baz istasyonuna çıkmaya karar verdi.
     Bazı gazetecilere de elektronik postayla durumu bildiren Bildirici, aracının tamiri için bıraktığı yetkili servis tarafından verilmemesini baz istasyonuna çıkarak protesto etmek istedi.
     Bildiricinin aşağıya atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri de gerekli önlemleri aldı. Bir süre sonra Bildirici kararından vazgeçirilerek aşağıya indirildi.
     Bildirici, daha önce tarihi değerlerle alay edildiği gerekçesiyle Muhteşem Yüzyıl ve Harem dizilerinin yayından kaldırılması için suç duyurusunda bulunmuştu.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Baz istasyonuna çıkmadan önce basına haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER