BBP Akdeniz Bölge İstişare Toplantısı

BBP Akdeniz Bölge İstişare Toplantısı -Genel Başkan Destici: -(İmralıdaki görüşmeler) Bu gittiğiniz yol, yol değil. Tuttuğunuz iş, iş değil. Bu yol, terörü bitirmez, Türkiyeyi terör belasından kurtarmaz. Tam tersine Türkiyenin


MERSİN (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, (imralıdaki görüşmeler)Bu gittiğiniz yol, yol değil. Tuttuğunuz iş, iş değil. Bu yol, terörü bitirmez, Türkiyeyi terör belasından kurtarmaz. Tam tersine Türkiyenin başını çok kısa zamanda belalara sokar dedi.
     Destici, partisinin Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasında düzenlenen Akdeniz Bölge İstişare Toplantısında yaptığı konuşmada, 25 Martta merhum Muhsin Yazıcıoğlunu Ankaradaki Tacettin Dergahındaki mezarı başında anacaklarını söyledi.
     Yıllardır iktidara gelen partilerin sorunları çözemediğini iddia eden Destici, Türkiyenin kırmızı çizgilerinin kalmadığını ve artık devletin kırmızı çizgilerden bahsedemez hale geldiğini öne sürdü.
     Türkiyenin 30 yıldır terör belasıyla boğuştuğunu, binlerce evladını şehit verdiğini dile getiren Destici, şunları kaydetti:
     Bugün gelinen noktada dün terörist başı, bölücü başı, bebek katili, şehitlerimizin katili, 500 milyar dolar ülkemizin geleceğini israf etmiş, yok etmiş bir terörist başıyla siz bugün terörü bitirmek için masaya oturmuş noktadasınız. Sözde aydın, gazeteci geçinenler çıkıp pervasızca PKK terör örgütü değildir diyorlar. Allahtan korkmuyorlar, kuldan utanmıyorlar. Milletin önünde sıkılmadan bunu diyorlar. Bu gittiğiniz yol, yol değil. Tuttuğunuz iş, iş değil. Bu yol, terörü bitirmez, Türkiyeyi terör belasından kurtarmaz. Tam tersine Türkiyenin başını çok kısa zamanda belalara sokar.
     Destici 3. yargı paketiyle yüzlerce PKKlı, KCK tutuklusu serbest bırakıldığını, 4. yargı paketiyle de tutuklu olan KCKlıların tamamının serbest bırakılacağını iddia etti.
     Destici, Türkiyede demokrasi olmadığını, TBMMdeki milletvekillerinin partilerin başındaki genel başkanlar tarafından seçildiğini belirterek, gruplarda genel başkanların sözünün geçtiğini, bütün kararların bu şekilde çıktığını, milletvekillerinin hür iradeyle karar vermediklerini ileri sürdü.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber BBP Akdeniz Bölge İstişare Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER