Avrasya Boat Show, 125 bin ziyaretçi hedefliyor

CNR Expo İstanbul'da 15 Şubat'ta kapılarını açan Avrasya Boat Show, yoğun ilgi görüyor.

Avrasya Boat Show, 125 bin ziyaretçi hedefliyor

Fuar boyunca 125 bin ziyaretçi  hedefiyle devam eden Avrasya Boat Show'da, maksimum 100 deniz mili hızına  ulaşabilen, 5 yıldızlı otellerin konforunu aratmayan yat, tekne, bot ve  yelkenliler de sergileniyor.
         
Fuarda pahalı teknelerin yanında ikinci el otomobil fiyatına, hatta  taksitle satılan tekneler de bulunuyor. Fuarın en fazla ilgi gören olan ve  sergilenen en pahalısı olma özelliğini taşıyan teknenin ilk gün 2 milyon 300 bin  Avro'ya satıldığı fuarda, suda fren ve geri vites özelliği taşıyan jet skiler de  beğeni topluyor.
         
Avrasya Boat Show'da mega yat, tekne ve yelkenlilerin yanında deniz  seyahatinde ihtiyaç olunacak her türlü aksesuar, yan ekipmanlar, su sporları ile  ilgili her türlü malzemeler de yer alıyor.
         
Çevre dostu ürünlerin de sergilendiği fuarda klasik yelkenliler de  unutulmadı, 1913'te tasarlanan 12 Kadem Dingi de Avrasya Boat Show'da  sergileniyor.
         
Bu arada, Uluslararası Deniz Endüstrisi Birliği (ICOMIA) yetkilileri,  18-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek seminerlerde konuşmacı olacak. ICOMIA  Çevre Faaliyetleri Müdürü Albert Willemsen ve ICOMIA Teknik Müdürü Udo Kleinitz,  fuar kapsamında düzenlenen seminerlerde Gezi Tekneleri Yönetmeliği, Süperyat  Endüstrisi ve Denizcilik Endüstrisinde Küresel Çevre Mevzuatı ile ilgili bilgi  verecek.
         
Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu'nun (IFBSO) da  desteklediği Avrasya Boat Show, düzenlenecek ekinliklerle 24 Şubat 2013 tarihine  kadar devam edecek.
<< Önceki Haber Avrasya Boat Show, 125 bin ziyaretçi hedefliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER