BBP Genel Başkan Yardımcısı Bozok:

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bozok: -Birileri vatan toprağını bölmek için her türlü ahlaksızlığı yapıyor


BİLECİK (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, Birileri vatan toprağını bölmek için her türlü ahlaksızlığı yapıyor dedi.
     Bozok, BBP Bozüyük İlçe Teşkilatını ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ecdadın, vatanı, toprağı, dini ve maneviyatı için mücadele ettiğini söyledi.
     Burada, ecdadın mücadelesi neticesinde rahatça oturabildiklerini ifade eden Bozok, şöyle konuştu:
     Birileri vatan toprağını bölmek için her türlü ahlaksızlığı yapıyor. Bunlarla güvenlik güçleri mücadele ediyor. Birisi İmralıda Abdullah Öcalan canisi ile görüşme yapıyor, birisi Silivriye gidiyor. Milletimizin, geçmişteki hassasiyeti hiç kalmamış. Bir şehit geldiği zaman en azından bu millet dua ederdi, gözyaşı dökerdi. Şimdi onlarca şehit geliyor, milletin umurunda değil. Artık susmayalım, tepkimizi gösterelim. Tepki gösterirken sokağa çıkalım demiyorum. Şimdi bir avuç çapulcu teröristle mücadele edemiyoruz. Açılım, açılım da nereye kadar. Bu Kürt açılımı filan değil. Onların açılıma ihtiyacı yok ki, Ankaranın en güzel yerinde, ülkenin birçok bölgelerinde ticaret yapıyorlar. Türk milleti büyük bir millettir. Ecdadımızdan almamız gereken örnekler var. Devlete kalkan başı, ecdadımız kardeş de olsa o başı kesmiştir.
     Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında gizlilik kararı olduğunu hatırlatan Bozok, Ümit ediyoruz ki, inşallah son noktalara geldik gibi. Şunu da herkes bilsin ki, rahmetli şehit liderimizin kanı, hukuk içerisinde yerde kalmayacaktır diye konuştu.
     Bozok, beraberindeki BBP Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Selahattin Celt ve Hasan Uslu ile BBP Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, Bilecikteki Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti.
    
     Muhabir: Barış Eren - Muhsin Arslan / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber BBP Genel Başkan Yardımcısı Bozok: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER