Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Erdemirspor Genel Menajeri Erdinç: -Antalya Büyükşehir Belediyesporu yenerek ligde yükselişe geçmek istiyoruz


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirsporun genel menajeri Ömer Erdinç, Antalya Büyükşehir Belediyesporu yenerek ligde yükselişe geçmek istediklerini bildirdi.
     Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi sahalarında oynadıkları Hacettepe Üniversitesi karşısında son saniyede alınan mağlubiyetin etkisini üzerinden atamadıklarını ve Galatasaray Medikal Park karşısında da beklenen performansı ortaya koyamadıklarını söyledi.
     Galatasaray Medikal Parkın karşılaşmaya hızlı başladığını anımsatan Erdinç, İlk yarıda fark açılınca oyuncular kaybetme psikolojisine girdiler ve oyundan koptular. Üçüncü periyottaki kısa bölümdeki direnmemiz rakibimizin üst üste 3lük bulması ile sona erdi. Maç farklı bir şekilde aleyhimize sonuçlandı. Galatasaray Medikal Park ligin güçlü bir ekibidir. Bir sürpriz yapabilir miyiz diye çaba sarfettik ama başaramadık. Galatasaray Medikal Parkı tebrik ediyor bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum diye konuştu.
     Hafta sonu oynayacakları Antalya Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarına başladıklarını belirten Erdinç, Antalya Büyükşehir Belediyesporu yenerek ligde yükselişe geçmek istiyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden başladık. Maçı kazanıp moral bulmak ve play-offun en güçlü adayları arasında yer almak istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER