Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Erdemirspor Genel Menajeri Erdinç: -Hafta sonu oynayacağımız Türk Telekom maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz


ZONGULDAK (A.A) - Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç, hafta sonu yapacakları Türk Telekom maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
     Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Olin Edirne karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirterek, Türk Telekom maçının hazırlıklarına başladıklarını anlattı.
     Zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Erdinç, Hafta sonu oynayacağımız Türk Telekom maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Haftayı deplasmanda aldığımız şanssız Olin Edirne mağlubiyetiyle kapattık. Türk Telekom maçına çok iyi hazırlanacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı umut ediyoruz diye konuştu.
     Anadolu Ajansının (AA) 93. kuruluş yıl dönümünü kutladığını ifade eden Erdinç, Tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışınızın devamını diliyorum. 93 yıl gerçekten de çok uzun bir süreç. İnşallah daha nice 93 yıllara ulaşmanızı temenni ediyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER