Belediye Başkanı Ürgüp, basın mensuplarıyla bir

Belediye Başkanı Ürgüp, basın mensuplarıyla bir araya geldi


SİVAS (A.A) - Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Ürgüp, göreve geldikleri günden beri yaptıkları çalışmalar ve belediyenin projeleri hakkında bilgi verdi.
     Yapılan çalışmaları anlatan Ürgüp, Sıcak Çermik Kaplıcalarının yapılan düzenlemelerin ardından yatırıma hazır hale geldiğini belirtti. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde de sona gelindiğini belirten Ürgüp, biri suni çim olmak üzere 2 futbol sahası, 1 kapalı tribün, sosyal tesisler ve otoparkıyla oluşturulan tesisin yarın açılacağını söyledi.
     Şehirle ilgili en önemli yapılan şeyin imar revizyonu olduğunu ifade eden Ürgüp, Dedebalı ve Eski Sanayi Sitesi olmak üzere iki kentsel dönüşüm faaliyeti olduğunu bildirdi. Dedebalı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 54 bin metrekare alan için 2 Nisanda TOKİ ile anlaşma imzaladıklarını anlatan Ürgüp, çalışma başladığı zaman 920 konut yapılacağını, bu konutlardan 250sinin belediyeye verileceğini ifade etti.
     Eski Sanayi Sitesi Projesi kapsamında da 1 otel, 1 alışveriş merkezi, yüksek katlı rezidanslar ve camiden oluşan bir alan planladıklarını dile getiren Ürgüp, Şu anda kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor dedi.
     Konuşmasının ardından Ürgüp, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Ürgüp, basın mensuplarıyla bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER