Belediye Bingölspor Kulüp Başkanı Varolgüneş:

Belediye Bingölspor Kulüp Başkanı Varolgüneş: Sponsor desteği sağlanırsa ikinci yarıda 8 futbolcu transfer edeceğiz


BİNGÖL (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Belediye Bingölspor Kulüp Başkanı Şeref Varolgüneş, sponsor desteği sağlanırsa ikinci yarıda 8 futbolcu transfer edeceklerini söyledi.
     Varolgüneş, yaptığı açıklamada, takımın ikinci yarı hazırlıkları için Antalya Kemerde kampa girdiğini ifade ederek, kampın 18 Ocaka kadar süreceğini belirtti.
     Kulübün mali sıkıntılarını çözmek için destek arayışlarının devam ettiğini anlatan Varolgüneş, Takıma destek için sponsor arayışımız devam ediyor. Bingölün ve Bingöl halkının beklentilerine cevap vermek amacıyla sponsor firma ile yaptığımız görüşmeler olumlu yönde gidiyor. Sponsor desteği sağlanırsa ikinci yarıda 8 futbolcu transfer edeceğiz dedi.
     Varolgüneş, ligin ikinci yarısına 20 Ocakta Adıyamanspor maçı ile başlayacaklarını belirterek, şöyle dedi:
     2. Lige yükselmek için takımın ihtiyaç duyduğu bölgelere çok önemli takviyeler yapacağız. Çok önemli ve çok zor bir grupta mücadele ediyoruz. Belediye Bingölspor, hedefi olan bir takım. 2. Lige çıkmak için bir takım fedakarlıkların yapılması gerekir. İlk olarak hocamız ile transfer konusunda bir görüşme yaptık. Bu görüşmenin ardından çok önemli isimlerle temasa geçtik. En kısa sürede en az 8 transfer gerçekleştireceğiz. Ligin ikinci yarısında daha sağlam ve daha iyi bir kadroyla mücadelemize devam edeceğiz. Bu kapsamda gerek kent merkezinde, gerekse Türkiyenin değişik bölgelerinde yaşayan Bingöllüleri takıma destek vermeye davet ediyoruz. Bu takıma iyi günde de, kötü günde de sahip çıkılması gerekir. Bingöllülerin desteğiyle ligin 2. yarısında hedefimize ulaşmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Hedefimize ulaşmamız konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Belediye Bingölspor Kulüp Başkanı Varolgüneş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER