Belediyenin üniversite öğrencilerine yönelik çalışmaları anlatıldı

Belediyenin üniversite öğrencilerine yönelik çalışmaları anlatıldı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, Kocaeli Üniversitesindeki (KOÜ) öğrenci kulüplerinin temsilcileriyle biraraya gelerek, belediyenin öğrencilere yönelik çalışmalarını anlattı.
     Gençlik Hizmetleri Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Yeşildal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin üniversite gençliğine büyük önem verdiğini belirterek, imkanların da bu yönde gençliğin hizmetine sunulduğunu söyledi.
     Belediye bünyesinde kurulan Gençlik Hizmetleri Merkezinin üniversite gençliğinin gelecek kariyerine yönelik önemli çalışmalar başlattığına dikkati çeken Yeşildal, bu çerçevede kısa bir süre önce Gazali Felsefe Okulunun kurulduğunu kaydetti.
     Yeşildal, Gazali Felsefe Okulunda üniversite gençlerine 12 hafta boyunca İslam felsefesinin değişik yönlerinin anlatılacağını ve bu çalışmayı hukuk ve sosyoloji alanlarındaki akademilerin izleyeceğini kaydeden Yeşildal, Çalışma sayesinde üniversiteli gençlerimiz ana branşlarının yanında farklı bir alanda kendilerini yetiştirme imkanı yakalamış olacak. Çalışma bununla birlikte üniversite gençlerine doğru düşünme ve düşünceyi doğru aktarma konusunda önemli bir kazanım sağlayacak dedi.
     Üniversite gençliğinin belediyesinin imkanlarından yararlanmasını istediklerini vurgulayan Yeşildal, Uzmanlaşmak istediğiniz konularda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sizlerin yanında olmaktan memnuniyet duyacaktır. Akademik kariyerinizin ilk adımında ve gelişiminize yönelik katkı sunma noktasında imkanlarımızdan faydalanabilirsiniz. Bu konularda sürekli iletişim halinde olmanın önemli yararı olacağını düşünüyoruz diye konuştu.
     Yeşildal, toplantıda ayrıca bu yıl mayıs ayında beşincisi düzenlenecek olan Kocaeli Kitap Fuarına üniversite gençliğinin katkı ve katılımını beklediklerini anlatarak, gençlerden gelecek önerilere açık olduklarını belirtti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Belediyenin üniversite öğrencilerine yönelik çalışmaları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER