Besniye eğitim yatırımı

Besniye eğitim yatırımı -Milletvekili Mehmet Erdoğan: -Yatırım programına aldırdığımız öğrenci yurdu için gerekli ödenek ayrıldı


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, yatırım programına aldıkları öğrenci yurdu için gerekli ödeneğin ayrıldığını bildirdi.
     Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Besni ilçesine 400 kişilik öğrenci yurdu yapılacağını belirtti.
     Önceki yıl yurt yapımının yatırım programına alındığını ve arsayla ilgili imar çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Erdoğan, hazineye ait 12 dönümlük arsanın, onaylanmasından sonra yurt yapılmak üzere tahsis edildiğini kaydetti.
     Haziran 2011 seçimleri öncesinde söz verdikleri projeleri bir bir gerçekleştirdiklerini dile getiren Erdoğan, şöyle devam etti:
     Bu zamana kadar yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemedik. Ama ne söylediysek unutmadık, yaptık. Yatırım programına aldırdığımız yurdun öğrenci yurdu için gerekli ödenek ayrıldı. Yurdun maliyeti yaklaşık 12 milyon TLdir. Yurdumuz 1 ve 3 kişilik odalardan oluşacak. Bu proje önümüzdeki yıllarda giderek artan yüksek öğrenim öğrenci yurdu ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacaktır.
     Yatırım programına alınan 300 yatak kapasiteli öğrenci yurdunun 400 yatak kapasiteli öğrenci yurduna dönüştürülmesi talebini YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayraka ilettiklerini bildiren Erdoğan açıklamasını şu şekilde tamamladı:
     Kendileri de talebimizi dikkate alarak yapılacak yurdumuzun kapasitesini 400 yatak kapasiteli öğrenci yurduna dönüştürdü. Yurdumuzun temeli inşallah Mart 2013te atılacak. Memleketimize hizmet etmekten büyük bir gurur yaşıyoruz. Çalışmalarımız sonucu memleketimize yapılan hizmet ve yatırımları bir bir gerçekleştiriyoruz.
    
     Muhabir: Adıyaman
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Besniye eğitim yatırımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER