BESOB Başkan Vekili Necdet Erkan:

BESOB Başkan Vekili Necdet Erkan: -Edip Uğur Balıkesir için bir şans


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkan Vekili Necdet Erkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğurun Balıkesir için bir şans olduğunu bildirdi.
     Erkan gazetecilere yaptığı açıklamada, Balıkesirin yıllarca iktidar partilerine milletvekili göndermesine rağmen çoğu zaman hak ettiği şekilde temsil edilmediğini söyledi.
     Uğurun Balıkesirin kalkınmasına, ile hizmet ve yatırım gelmesine yıllardır katkı verdiğini anlatan Erkan, Siyasette Balıkesirin yetiştirmiş olduğu en tecrübeli isimlerden biri. AK Partinin, Edip Uğurun bu birikimlerinden yararlanması çok sevindirici. Balıkesir adına gurur duyduk. Balıkesir artık Ankarada sahipsiz değil diye konuştu.
     Yeniden partinin genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Uğurun, tarım veya sanayi bakanı olmasını istediklerini dile getiren Erkan, Edip Uğur Balıkesir için bir şans. Kendisinde bu birikim, bu tecrübe var. Esnaf teşkilatı olarak milletvekilimiz ve genel başkan yardımcımız Edip Uğuru kutluyor, Balıkesire bu dönemde de hizmetlerin artarak devam etmesini diliyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber BESOB Başkan Vekili Necdet Erkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER