Beykoz Belediyesinden ilçedeki amatör spor kulüplerine

Beykoz Belediyesinden ilçedeki amatör spor kulüplerine destek


İSTANBUL (A.A) - Beykoz Belediyesi, ilçedeki 18 amatör spor kulübüne 90 bin lira destek sağladı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, amatör spor kulüplerinin ve gençlerin spor olanaklarını iyileştirmek üzere tesisten saha yapımına, malzeme ve ekipmandan araç tahsisine kadar her alanda amatör kulüplerin yanında yer alan Beykoz Belediyesi, bu kez de kulüplere nakdi yardımda bulundu.
     İlçedeki 18 amatör spor kulübü için hazırlanan 5er bin liralık ödül çekleri, belediye iç avluda düzenlenen törenle kulüp başkanlarına teslim edildi.
     Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, törende yaptığı konuşmada, sporun her dalında gelişimi hedeflediklerini belirterek, Amatör spor kulüplerinin taleplerine imkanlarımız ölçüsünde yanıt veriyoruz. Saha yenilemesinden araç tahsisine, tesis yapımından malzeme yardımına kadar her konuda destek sağlıyoruz. Paşabahçe Spor Kulübünü Kaymakamlığımızla birlikte yeniledik. Soğuksu Kulübünün yapımı devam ediyor. Çavuşbaşına ciddi harcama yaptık. Ortaçeşmenin sahasını da yenilemeyi planlıyoruz ifadelerini kullandı.
     Sporu kalkındırmak ve geliştirmek için çalışmalarının hızla devam ettiğini aktaran Çelikbilek, belediye olarak çocukların iyi yetişmesini önemsediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Beykoz Belediyesinden ilçedeki amatör spor kulüplerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER