Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -Kadirli Belediye Başkanı Tarhan mesaj yayımladı


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde 10 güvenlik görevlisinin şehit olmasına ve 7sinin de yaralanmasına neden olan terör saldırısını kınadı.
     Başkan Tarhan, yaptığı yazılı açıklamasında, hain saldırının Türk milletini derin bir üzüntüye soktuğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bu hain terör olayını ve örgütünü nefret ve şiddetle kınıyorum. Türkiyedeki birlik ve kardeşlik duygularını zedelemeye yönelik olarak terör örgütünün hain saldırılarına karşı, sadece güvenlik güçlerinin değil her Türk vatandaşının kanının son damlasına kadar mücadele azmi ve hırsıyla doludur. Bu ülkenin havasını soluyan, suyunu içen, ekmeğini yiyen herkes, kökeni ne olursa olsun kardeştir. Türk halkının geçmişte olduğu gibi her zaman ve her yerde yine beraberce, bu şer odaklarına karşı aynı tepkiyi vereceklerinden kuşku duyulmamalıdır. Bir daha benzer acıların yaşanmaması için dua ediyor, saldırıda şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER