Bigada AVM açılışı

Bigada AVM açılışı


ÇANAKKALE (A.A) - Bigada hizmete giren Pakt Plus AVM bünyesindeki ulusal ve uluslar arası markaları, sinema salonları, süpermarket ve çocuk oyun alanıyla kapılarını açtı.
     Biganın ve bölgenin ilk alış veriş merkezi olarak Kevser Ozangil Caddesi üzerinde hizmete giren Pakt Plus AVM Bigalı yatırımcılar tarafından finanse edildi.
     AVM Müdürü Erdem Eğilmez törende yaptığı konuşmada, Biga halkına ulusal ve uluslar arası markaları getirerek kentin ekonomik ve sosyal hayatına katkıda bulunmayı hedefleyen Pakt Plus AVMde yaklaşık 250 kişilik istihdam sağlandığını söyledi. Merkezin 7 bin metrekarelik alanda kurulduğunu belirten Eğilmez, AVM aynı zamanda önde gelen perakende zinciri Kipanın Danışmanlık hizmeti verdiği ilk AVM. Biganın ilk süpermarketinin de içerisinde bulunduğu Pakt Plus AVM, 4 salonlu sineması ve 3D seçeneği ile her yaştan halka farklı alternatifleri sunuyor dedi.
     Belediye Başkanı Mehmet Özkan ise Bir yıl önce Bigalı 7 kişilik genç bir girişimci ekip ile yola çıktık. Bir yıl önce harcını koyduğumuz binayı faaliyete açmış bulunuyoruz. 17 Martta tüm birimleri, Sayın Başbakanımızın da katılımı ile belediye hizmet binamızı, otopark ve şehir tören alanının temelini atarak, 320 sosyal konutu, üniversite kütüphanesini, Balıkkaya mesire alanı gibi bir çok çalışmamızı sunmuş olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Burak Akay
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bigada AVM açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER