Eğitime hayırsever desteği

Eğitime hayırsever desteği -Hasanbeyli ilçesinde hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılan anasınıfının açılışı yapıldı


OSMANİYE (A.A) - Hasanbeyli ilçesinde hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılan Vali Celalettin Cerrah Anasınıfının açılışı yapıldı.
     Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, açılış töreninde, 3 yıl önce başlatılan Babası Yapsın Çocuğu Okusun, Dedesi Yapsın Torunu Okusun, Ülkesi Mutlu Olsun Projesi kapsamında, bu güne kadar 903 derslik yapıldığını anlattı.
     Ana sınıfını yaptıran iş adamı Nuri Çomuya ve kente okul yaptıran diğer hayırseverlere teşekkür eden Vali Cerrah, şöyle konuştu:
     Geleceğimiz çocuklarımıza ve gençlerimize emanetse, bu gençleri ve çocukları eğitmek, en iyi okullarda okutmak devlet olarak, millet olarak boynumuzun borcudur. Bugün açılışını yapacağımız okul 40. müstakil ana sınıfımız. Bu okullarımız hayırseverlerimizin katkıları ile yapıldı. Hedefimiz ilimize 50 müstakil ana sınıfı kazandırmak. İlimizin 10 tane daha müstakil ana sınıfına ihtiyacı var.
     İşadamı Nuri Çomu ise eğitimin hiçbir zaman yaşı olmadığını, insanın doğumundan ölümüne kadar eğitimin devam ettiğini ifade etti.
     Konuşmaların ardından Cerrah, Nuri Çomuya teşekkür plaketi takdim etti.
     Daha sonra günün anısına okulun bahçesine fidan dikildi ve Vali Cerrah ile hayırsever iş adamı Nuri Çomu tarafından okulun açılışı yapıldı.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Eğitime hayırsever desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER