Bilecikte spor ve yaşam alanına Muhsin

Bilecikte spor ve yaşam alanına Muhsin Yazıcıoğlu ismi verildi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcının başkanlığında toplanan nisan ayı meclis toplantısında, Hürriyet Mahallesinde yapılan spor ve yaşam alanına BBPnin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun ismi verildi.
     İl Özel İdaresinde gerçekleşen toplantının meclis gündeminde belediye encümeni seçimi, belediye meclisi çalışma yönetmeliğinin 22. maddesi gereği denetim komisyonu raporunun okunması suretiyle bilgi verilmesi, Hürriyet Mahallesinde bulunan spor kompleksine isim verilmesi, Bahçelievler Mahallesinde bulunan Kültür ve Kongre Merkezine isim verilmesi, imar konuları ve taşınmaz mal alımı konuları görüşüldü.
     Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik için Şeyh Edebalinin çok önemli yeri olduğu için yeni yapılan kültür ve kongre merkezine Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi ismini verdiklerini bildirdi.
     Toplantıda ayrıca, 5393 sayılı Belediye Kanununun 33. maddesi gereğince gizli oyla gerçekleşen üç belediye encümenliğine Süleyman Özdemir, İbrahim Uludağ ve Şükrü Selöz seçildi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikte spor ve yaşam alanına Muhsin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER