Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı

Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı -Muş Valisi Çınar: -Bu olaylar, terörle ne kadar mücadele etmemiz gerektiğini gösteriyor


MUŞ (A.A) - Muş Valisi Ali Çınar, Bingöldeki terörist saldırıyla ilgili, Bu olaylar, terörle ne kadar mücadele etmemiz gerektiğini gösteriyor dedi.
     Vali Çınar, Bingöl-Muş karayolunda askeri konvoyun geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan ve Muş Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti.
     Askerlerin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldıktan sonra yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulunan Çınar, hastane çıkışında gazetecilere açıklamada bulundu.
     Çınar, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, askerlerden birinin ameliyata alındığını söyledi.
     Son zamanlarda artan terör olaylarının üzüntü verici olduğuna değinen Çınar, Milletimize geçmiş olsun diyorum. Şehitlerimiz de var. Onlara da Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimiz sabırlı olmalı diye konuştu.
     Bir gazetecinin, Saldırının nasıl gerçekleştiği yönünde bilginiz var mı- yönündeki sorusuna Çınar, şu yanıtı verdi:
     Konvoy, Bingöl tarafından Muşa gelecekti, belki de oradan ileriye devam edecekti. Biz etkin bir şekilde terörle mücadeleye devam etmeliyiz. Bu olaylar, terörle ne kadar mücadele etmemiz gerektiğini gösteriyor. Terörle mücadele eden tüm kurumlara destek vermemiz lazım. Milletimiz tarihte bu tür zor günleri aşmıştır. Moralimizi yüksek tutmamız lazım. İnşallah milletimiz bu tür hadiseleri de aşacaktır.
    
     Muhabir: Özkan Ergün
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER