Bingöl Valisi Güvençer:

Bingöl Valisi Güvençer: "Köy korucularının çalışma koşullarıyla ilgili bir takım iyileştirmeler yaptık, kendilerine desteğimiz sürecek"


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, "Köy korucularının çalışma koşullarıyla ilgili bir takım iyileştirmeler yaptık, kendilerine desteğimiz sürecek" dedi.
     Yeni kurulan Bingöl Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Merkezini ziyaret eden Vali Güvençer, Federasyon Başkanı Ziya Sözene çalışmalarında başarı diledi.
     Vali Güvençer, burada yaptığı açıklamada, köy korucularının çok zor şartlarda fedakarca görev yaptıklarını ifade ederek, valilik olarak köy korucularına çalışmalarında destek olmaya çalıştıklarını belirtti.
     Köy korucularının her türlü sorununu çözme gayretinde olacaklarını vurgulayan Vali Güvençer, Köy korucularının çalışma koşullarıyla ilgili bir takım iyileştirmeler yaptık, kendilerine desteğimiz sürecek" diye konuştu.
     Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Merkezi Başkanı Ziya Sözen ise, federasyona yapılan ilk ziyaretin Vali Güvençer tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, bundan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
     Sözen, Vali Güvençeri yanlarında görmenin kendilerine güç verdiğini ifade ederek, "Korucuların yerelde çözülebilecek sorunları var. Bu sorunları vali ve diğer yetkililere aktarıyoruz. Tüm yetkililerin korucuların sorunlarını çözme gayretinde olacaklarına olan inancım tam. Zaten valimiz her ortamda bize destek veriyor. Federasyon olarak korucuların, şehit ailelerinin ve gazilerin sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.
    
     Muhabir: Naim Boşkut / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Bingöl Valisi Güvençer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER