Birleşik Kafkasya Derneğinden KAYSOya ziyaret

Birleşik Kafkasya Derneğinden KAYSOya ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Birleşik Kafkasya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mükremin Öner ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydakı makamında ziyaret etti.
     Kayserinin gelişmiş bir sanayi şehri olmasında Boydak Grubunun katkılarının çok fazla olduğunu ve bunu takdirle karşıladıklarını ifade eden Öner, "Sayın Boydakın Sanayi Odası başkanlığına gelmesinden sonra Kayseri sanayisinde ve işadamları arasında güzel diyaloglar yaşanmaya başladı. Kayserinin en güzel sanayi şehirlerinden bir tanesi haline gelmesi ve yaşanabilir bir il olması için gayret gösterdiklerinin farkındayız. Kendilerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
     Boydak, Birleşik Kafkasya Derneğinin sosyal yardımlaşma konularında ciddi faaliyetler gösterdiğini belirterek, "Sosyal yardımlaşma faaliyetlerinin ne kadar önemli bir konu olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Bugün memleketimizin ihtiyaç duyduğu en önemli hususlardan bir tanesi. Kayserimizde bunun gibi faaliyetler bu ve benzeri derneklerimiz sayesinde çok güzel bir şekilde yapılabilmekte" diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Birleşik Kafkasya Derneğinden KAYSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER