Bisiklet

Bisiklet -Türkiyenin ilk Continental Bisiklet Takımı Torku Şekerspor, Kazak sporcu Andrey Mizurov ve tırmanışçı İspanyol David De La Fuente Rasillayı transfer etti


KONYA (A.A) - Türkiyenin ilk Continental Bisiklet Takımı Torku Şekerspor, Kazak sporcu Andrey Mizurov ve ünlü tırmanışçı İspanyol David De La Fuente Rasillayı transfer etti.
     Konya Torku Şekerspordan yapılan yazılı açıklamada, 49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna hazırlanan Konya Torku Şekerspor Bisiklet Takımının, Kazak sporcu Andrey Mizurov ve ünlü tırmanışçı İspanyol David De La Fuente Rasillanın transferini gerçekleştirdiği belirtildi.
     Açıklamada, Torku Şekerspor Bisiklet Takımının 48. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunda birinci olarak elde ettiği başarıyı bu yıl da sürdürmeyi hedeflediği kaydedildi.
     Torku Şekerspor Bisiklet Takımı Menajeri Mehmet Şafakçı, en büyük hedeflerinin Türk bisiklet sporunu ilerletmek olduğunu belirtti.
     Asyadaki turlarda etkin rol almak istediklerini ve podyum başarısı elde etmeyi arzuladıklarını ifade eden Şafakçı, şunları kaydetti:
     Bu yılki en önemsediğimiz yarış, 49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu. Bu hedeflerde ilerlerken, takımımızdaki Türk sporcularımızın da ilerlemesi ve tecrübe kazanması önemli. Profesyonel yarış tecrübesine sahip Andrey Mizurov, David De La Fuente Rasilla gibi güçlü isimleri seçmemizin sebebi bu. Kendilerinden hem podyum başarısı, hem de tecrübelerini genç sporcularımıza aktarmasını bekliyoruz. Konya Torku Şekerspor olarak, her yıl takımı daha da ileriye taşıyıp, dünya standartlarında bir takım anlayışı ile ilerliyoruz.
    
     Muhabir : Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Ahmet Kayır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER