Bismilde bir doktorun darp edildiği iddiası

Bismilde bir doktorun darp edildiği iddiası


DİYARBAKIR (A.A) - Bismilde Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) üyeleri bir doktorun hasta yakınlarınca darp edilmesini protesto etti.
     Bismil Ağız ve Diş Hastanesi önünde yapılan basın açıklamasında grup adına konuşan Emrah Ayna, Bismil Ağız ve Diş Hastanesinde görev yapan Raziye Yavuz Gültekinin hasta yakınlarınca 2 Mayıs günü darp edildiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
     "Hastaların bir an önce tedavi edilmesi ve ağrılarının giderilmesi için emek harcamaktan başka bir kaygısı ve düşüncesi olmayan hekim arkadaşımız, hastaneye tedavi olmaya gelen hasta ve hasta yakını tarafından önce tehdit edilmiş arkasından hastanını yakınları tarafından saldırıya maruz kalmıştır. Uğradığı saldırı sonucu bir elin parmaklarında kırık ve diğer kolun bileğinde çatlak oluşmuştur. Valimiz ve kaymakamımız tarafından saldırı lanetlenmiş olup, her türlü desteğin verileceği bizzat yaralı meslektaşımıza iletilmiştir. Ancak, mülki ve idari makamlarca gösterilen bu duyarlılığa rağmen iki saldırgan Bismil sokaklarında hukuka aykırı bir şekilde özgürce dolaşmaktadır."
    
     Muhabir: Musa Çelebi / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Bismilde bir doktorun darp edildiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER