Bitliste Kardeş Aile Projesi

Bitliste Kardeş Aile Projesi


BİTLİS (A.A) - Tatvan Girişimci İş Adamları Derneği ile Aydında faaliyet gösteren Söke İş Adamları Derneği Kardeş Aile Projesini hayata geçiriyor.
     Bitlis Valisi Veysel Yurdakul ve Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Bilal Dağdağan, dernek üyeleriyle Tatvanda bir restoranda verilen yemekte bir araya geldi.
     Yemeğin ardından konuşan Söke İş Adamları Derneği Başkanı Şahin İlgi, Sökeli İş Adamları olarak Tatvanda maddi durumu iyi olamayan aileleri belirleyip bu ailelerle kardeş aile olmak istediklerini söyledi.
     Aynı şekilde Tatvanlı iş adamlarının da Sökede maddi durumu iyi olmayan ailelerle kardeş aile olacağını ifade eden İlgi, "Bunda en büyük amaç, her iki ilçe arasında sinerji oluşturup bunu kardeş ailelere yansıtmaktır. Kardeş ailelerin belirlenmesinden sonra bu ailelere dernekler aracılığıyla ayni ve maddi yardımlar yapılacaktır. Her iki dernek aracılıyla güzel yardım faaliyetleri yapılmaya başlanacaktır. Bu güzel projenin bugün burada ilk adımları atılıyor. İnşallah projemiz hayırlara vesile olur" dedi.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Yunus Okur
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bitliste Kardeş Aile Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER