Boludan kısa kısa

Boludan kısa kısa -Finans Katılım Bankası Müdürü Hasan Çolak ile Mudurnulular Derneği üyeleri Vali Özçimeni ziyaret etti


BOLU (A.A) - Sakarya Finans Katılım Bankası Müdürlüğünden Bolu Şube Müdürlüğüne atanan Hasan Çolak, Bolu Valisi İbrahim Özçimeni makamında ziyaret etti.
     Vali İbrahim Özçimene Finans Katılım Bankası ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Hasan Çolak, Finans Katılım Bankası olarak Bolu ekonomisindeki yerlerini koruyacaklarını belirtti.
     Bankacılığın tasarruf sahipleri ile sermaye ihtiyacı duyanlar arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Vali İbrahim Özçimen Günümüz koşullarında bankacılık alanında rekabet üst düzeyde yaşanmakta. Bu rekabet ise vatandaşlarımızın yararına oluyor. Yeni görevinizde başarılar dilerim. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın dedi.
    
     -Mudurnulular Derneğinden Vali Özçimene ziyaret-
    
     (Fotoğraflı)
    
     BOLU (AA) - 01.08.2012 - Mudurnulular Derneği yeni yönetimi, Bolu Valisi İbrahim Özçimeni ziyaret etti.
     Mudurnulular Derneğinin Vali İbrahim Özçimeni ziyaretine Dernek Başkanı Remzi Kocaman ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
     Vali İbrahim Özçimene dernek ve çalışmalar hakkında bilgi veren Kocaman, Derneğimiz 1991 yılından bu zamana kadar faaliyettedir. Dernek olarak iyi günde ve kötü günde Mudurnulu hemşehrilerimizin yanında olma gayretindeyiz. Onlara daha iyi hizmet verebilme çabasındayız. Gençlerimize örf ve adetlerimizi öğretmeye çalışıyoruz dedi.
     Vali İbrahim Özçimen de, Kocaman ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, çalışmalarında başarılar diledi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Boludan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER