Boluspor Kulüp Başkanından engelli öğrencilere destek

Boluspor Kulüp Başkanından engelli öğrencilere destek -Kulüp Başkanı Abdullah Abat tarafından engelli öğrencilere spor malzemesi yardımı yapıldı


BOLU (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat tarafından engelli öğrencilere spor malzemesi yardımı yapıldı.
     Abat, Bolunun Küçük Berk köyünde faaliyet gösteren Emine Mehmet Baysal Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinde eğitim gören engelli çocukların kullanımına sunulmak üzere basketbol, futbol ve voleybol olmak üzere toplam 15 adet top hediye edildi.
     Okulda engelli öğrencilerle sohbet eden Abat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Boluspor Kulübü olarak bu tür sosyal projelerde yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, Engelli çocuklarımızın engellerini aşmasına yardımcı olmak için böyle bir proje yaptık. Çocuklarımızın faydalanması için 5i futbol, 5i basketbol ve 5i de voleybol olmak üzere 15 top hediye ettik. Çocuklarımıza yaptığımız bu yardım umarım amacına ulaşır. Onların engellerini hissetmemeleri için bu çok önemli şeklinde konuştu.
     Emine Mehmet Baysal Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Okul Müdürü Zeki Arabacıoğlu ise yaptığı bilinçli davranıştan dolayı Abata teşekkür ederek, Okulda, zihinsel bedensel olmak üzere okulda toplam 75 öğrenci eğitim almakta. Bu öğrencilerin spor malzemelerini karşılamak zor oluyor. Kulüp başkanımızın yaptığı yardımlar sayesinde öğrencilerimizin spor malzeme ihtiyacını karşılamış olduk dedi.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Boluspor Kulüp Başkanından engelli öğrencilere destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER