Boynak suyunun Sökeye getirilmesi projesi

Boynak suyunun Sökeye getirilmesi projesi -Söke Belediye Başkanı Özekmekçi: Eğer İller Bankası ihaleye çıkmazsa belediye olarak ihaleyi biz yapacağız


AYDIN (A.A) - Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Sökeye Boynak mevkisinden içme suyu temini için hazırladıkları projenin, İller Bankası tarafından ihale edilmesini beklerdiklerini, ancak ihalenin bir türlü gerçekleştirilmediğinden yakınarak, Eğer İller Bankası ihaleye çıkmazsa belediye olarak ihaleyi biz yapacağız dedi.
     Özekmekçi, Söke Belediye Meclisinin eylül ayı olağan toplantısında, belediye yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi.
     Aydın Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı projelerinin ihalesinin ve sözleşmesinin yapıldığını belirterek; Yüklenici firma iş planını hazırladı. Caddenin yapımına Bölge Trafik İstasyonu önünden başlanacak. Şu anda biz cadde üzerindeki kaldırımları kırmaya başladık. Sonra sıra Cumhuriyet Meydanına gelecek dedi.
     Özekmekçi, Sökeye Boynak mevkisinden içme suyu temini için hazırladıkları projenin, İller Bankası tarafından kabul edildiğini ve kredi çıktığını, ancak ihalesinin bir türlü gerçekleştirilmediğini belirterek, şunları söyledi:
     Boynak suyunun Sökeye gelmesi için İller Bankasından kredi çıktı. İller Bankasının ihaleyi yapmasını bekliyoruz. Ancak ihale ağırdan alınıyor. Gerekçe olarak da ihalelerin çokluğu gösteriliyor. Biz işin hızlı olması için ihaleyi İller Bankasının yapmasını istemiştik. İller Bankasının ihaleyi ağırdan alması hiç hoş değil. Biraz daha bekleyeceğiz. Eğer İller Bankası ihaleye çıkmazsa belediye olarak ihaleyi biz yapacağız.
    
     Muhabir: Muzaffer Yavaşoğlu / Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Boynak suyunun Sökeye getirilmesi projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER