Bozüyükte Kardeşlik Köprüsü projesi

Bozüyükte Kardeşlik Köprüsü projesi -Siirtten gelen okul heyeti, çeşitli kurumları ziyaret etti


BİLECİK (A.A) - Kardeşlik Köprüsü projesi kapsamında Siirtten Bozüyük ilçesine gelen Veysel Karani Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Müdürü Fatih Gümüş ve öğretmenler, Kaymakamlık, Belediye ve Müftülüğü ziyaret etti.
     Heyet, Bozüyükte faaliyet gösteren Orhangazi Kolejince hazırlanan proje kapsamında Kolej Müdürü Mahmut Göçmen eşliğinde Kaymakam Oktay Kaya, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı ve Müftü Burhan Çakır ile makamlarında görüştü.
     Kaya, projenin ön yargıların kırılmasına vesile olduğunu belirterek, Göçmene teşekkür etti. İnsanların birbirini tanıyıp ziyaret ederek daha çok seveceğini ifade eden Kaya, Bu tür misafirlikler sayesinde yeni insanlar tanıyarak, yeni dostluklar kurulur. Bu tür etkinlikler, ülkeyi bir arada tutan en önemli unsurlardan biridir dedi.
     Gümüş, Kayaya seramik tabak hediye etti.
     Bakıcı da makamında gerçekleşen kabulünde, projenin, kardeşlik için birçok fırsat sunduğuna işaret ederek, bu tür fırsatların iyi değerlendirilmesi gerektiğini anlattı ve Gümüşe üzerinde, Hz. Muhammed yazılı seramik tabak verdi.
     Heyet, Müftü Çakır ile de makamında görüştü.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükte Kardeşlik Köprüsü projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER