Bozüyük Belediye Başkan Vekili Bakıcının Ankara

Bozüyük Belediye Başkan Vekili Bakıcının Ankara ziyareti


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Ankarada çeşitli ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.
     Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Bakıcının, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyon Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara ziyaretlerinde Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabeli ziyaret ettiği kaydedildi.
     Bakan Avcıya yeni görevinde başarılar dileyen Bakıcının, kentte yapılacak okul ve yurtlar ile ek derslikler konusunda bir sunum yaptığı belirtilen açıklamada, mevcut Yüksekokuldan bağımsız Uygulamalı Eğitim Bilimleri Yüksekokulunun açılabilmesi için Mesleki Eğitim Merkezinin Şeyh Edebali Üniversitesine 3 yıllığına geçici olarak tahsisi ile ilgili talepleri ilettiği belirtildi.
     Bakan Avcının, Bilecik için gerekli tüm yatırımların yapılacağını ifade ettiği belirtilen ziyarette, Bakıcının Avcıya ziyaretin ansına tablo hediye ettiği bildirildi.
     Bakıcının daha sonra milletvekili Poyraz ile birlikte TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabeli ziyaret ettiği ve ilçede yapılması planlanan kentsel dönüşüm ve Çarşı Mahalleye yapılacak toplu konut projesi ile ilgili görüştüğü ifade edildi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyük Belediye Başkan Vekili Bakıcının Ankara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER