Burdur Esnaf Odaları İstişare Toplantısı

Burdur Esnaf Odaları İstişare Toplantısı -Belediye Başkanı Akkaya: -Esnafa açılış ruhsatı işlemleri konusunda her türlü kolaylığı göstereceğiz


BURDUR (A.A) - Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, esnafa açılış ruhsatı işlemleri konusunda her türlü kolaylığı göstereceklerini bildirdi.
     Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Meclis Salonunda düzenlenen Esnaf Odaları İstişare Toplantısına Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Başkan Yardımcısı Mustafa Özboyacı, BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Esnaf Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan, Burdur Zabıta Müdürü Şaban Kırcı ve diğer esnaf odalarının başkanları katıldı.
     Esnafın sorunlarının tartışıldığı toplantıda konuşan Akkaya, her zaman esnafın yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, Esnafa açılış ruhsatı işlemleri konusunda her türlü kolaylığı göstereceğiz. Amacımız esnafımızın yasal çerçevelerde işlerini en iyi şekilde yapmaları dedi.
     Akkaya, kamyonların sokak aralarına park etmeleri nedeniyle vatandaşlardan yoğun şikayet aldıklarını ifade ederek, bu nedenle kamyon garajı yaptıklarını anlattı.
     Şoförler Cemiyeti Başkanı Durmuş Ceylan ise kamyoncuların geçen yıl 4 Haziranda sosyal tesisleri ile hizmete açılan garajı uzak olması nedeniyle kullanmak istemediğini dile getirdi.
     Toplantıda ayrıca Zabıta Müdürlüğünün, esnafa yönelik denetimlerde odalardan da denetim elemanı bulundurulması ve esnafın kaldırımları işgal etmemesi konuları görüşüldü.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur Esnaf Odaları İstişare Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER