Bursada kaçak cep telefonu operasyonu

Bursada kaçak cep telefonu operasyonu -Çinden getirdiği çakmak büyüklüğündeki klonlanmış cep telefonlarını piyasaya sürmek isteyen zanlı, yakalandı


BURSA (A.A) - Bursada, Çinden getirdiği çakmak büyüklüğündeki klonlanmış kaçak cep telefonlarını piyasaya sürmek isteyen zanlı gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, bir kişinin gümrük kaçağı cep telefonu getireceği ihbarını alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı Şehirlerarası Otobüs Terminalinde beklemeye başladı. Bir süre sonra otobüsle gelen A.A (38), ekiplerce yakalandı.
     Gözaltına alınan zanlının valizinde, 241 adet klonlanmış ve çakmak büyüklüğünde cep telefonu ele geçirildi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Gerçek boyuttaki cep telefonlarının IMEI numarası kopyalandıktan sonra bu telefonlara yapıştırıldığı, bazı çakmak büyüklüğündeki cep telefonlarının bir futbol takımı ve otomobil firmasına aitmiş gibi gösterilerek logolarının işlendiği, piyasada ucuz fiyatta satıldığı öğrenildi.
     Emniyet yetkilileri, son 3 ayda 3 bin 424 adet kaçak cep telefonunun ele geçirildiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Harun Kaymaz / Volkan Bayraktar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursada kaçak cep telefonu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER