Bursada makine fabrikasında silahlı soygun iddiası

Bursada makine fabrikasında silahlı soygun iddiası -NOSABda bir fabrikaya giren maskeli ve silahlı 3 kişi, tehdit ettikleri bekçiyi etkisiz hale getirip, iş yerindeki kasayla kayıplara karıştı (Fotoğraflı - Görüntülü)


BURSA (A.A) - Bursanın merkez Nilüfer ilçesinde, bir makine fabrikasına giren maskeli ve silahlı 3 kişi, tehdit ettikleri bekçiyi etkisiz hale getirip, iş yerindeki kasayla kayıplara karıştı.
     İddiaya göre, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Cevizli Caddesinde makine üreten bir fabrikaya, sabah erken saatlerde gelen maskeli ve silahlı 3 kişi, bekçi Gül Ahmet Bağcıyı (54) sandalyeye bağlayarak etkisiz hale getirdi.
     Fabrikanın çeşitli yerlerinde bir süre arama yapan zanlılar, kasayı alarak kayıplara karıştı.
     Soygunun yaklaşık bir saat sonrasında, sandalyeye bağlı şekilde, güçlükle fabrikadan çıkan Bağcı, yandaki fabrikanın güvenlik görevlisinden yardım istedi.
     İhbar üzerine olay yerine hareket eden polis ekipleri, delillerin kaybolmaması için Bağcının sandalyeden çözülmemesini istedi.
     Polis, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından bekçiyi çözdü ve ifadesini aldı. Fabrika bekçisinin, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadığı gözlendi.
     Soruşturma sürüyor.
    
     Muhabir: Volkan Bayraktar/Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursada makine fabrikasında silahlı soygun iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER