Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün Günlük Yol Durumu Bültenine göre, Beşikdüzü-Trabzon yolunun 54üncü kilometresinde (İmperial Hastanesi mevki) yapılacak olan yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım her iki yönde tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanıyor.
     Ankara Çevre Otoyolu Kıbrıs Köyü Kavşağı-Samsun Kavşağı istikameti kesimi arası üst yapı çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Samsun-Kıbrıs Köyü istikametinden kontrollü olarak veriliyor.
     Ankara Çevre Otoyolu Susuz Kavşağı-Çeltikçi Kavşağı istikameti kesimi 25-28inci kilometreleri arası üst yapı çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Çeltikçi-Susuz istikametinden kontrollü olarak veriliyor.
     Havran-Balıkesir yolunun 52inci kilometresi Balya ayrımında patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacağından 03-07-10-14-17-21-24-28-31 Ağustos 2012 tarihlerinde 13.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     Anadolu Otoyolunun Bolu Batı kavşağında üst yapı çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinde iki yönlü olarak sağlanıyor. Bolu Batı Kavşağı kapalı olduğundan Abant ve Çaydurt çıkışlarının kullanılması gerekiyor.
     Beyşehir-Seydişehir-Alacabel yolunun 41-50inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılıyor.
     Konya-Seydişehir yolunun 48-51inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında 2 saat süre ile yol ulaşıma kapatılıyor.
     Zara-İmranlı yolunun 0-2 ile 18-28inci kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, yarın ve Cumartesi günü, 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     Karacabey-Bursa yolunun 24-28inci kilometreleri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolunun sağ platformunda asfalt çalışmalarından dolayı yol trafiğe kapalı olup, ulaşım sol taşıma yolundan gidiş geliş olarak veriliyor.
     TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu Kavşağı arasında asfalt çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti ulaşıma kapatılarak çalışma mahalline göre uygun kavşakta trafik D-100 Yoluna yönlendirilecek, çalışma Pazar-Perşembe günleri arası 22.00-07.00, Cuma günü 24.00-07.00, Cumartesi günü 22.00-11.00 saatleri arasında yapılacak.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87inci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
     Söke-Milas yolunun 0-19uncu kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Korkuteli-Antalya yolunun 16-19uncu kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevki, Boğayokuşu mevki ve Karaltı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı yolunun 6-18inci kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.
     Anadolu Otoyolundaki köprü, viyadük ve tünellerin depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle Korutepe ve Gültepe tünelleri güney tüplerinin Batı İzmit kavşağından itibaren Ankara yönü 7 Ağustos 2012 tarihine kadar ve 22.00-07.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılarak trafik İzmit Batı Kavşağından D-100 yoluna aktarılacak.
     Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle güney taşıma (İstanbul-Ankara istikameti) yolunda üç şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
     TEM Otoyolu ve bağlantı yollarının Çamlıca-Gebze güzergahındaki üstgeçit köprülerinde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında her iki yönde (Ankara ve İstanbul) bir şerit trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18inci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevki arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
     İznik-Mekece yolunun 2-10unci kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol araç ve yaya trafiğe kapatılarak ulaşım İznik-Beşevler-Osmaneli yolundan sağlanıyor.
     Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
    
     Muhabir: Leyla Ataman Özel
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER