Bursada otomobilin çarptığı kişi öldü

Bursada otomobilin çarptığı kişi öldü -Bölge sakinleri kazanın ardından yeterli önlemlerin alınmadığı gerekçesiyle yolu ulaşıma kapatarak eylem yaptı


BURSA (A.A) - Bursada otomobilin çarptığı kişi yaşamını yitirdi.
     Alınan bilgiye göre, Bursa-Mudanya karayolu Güzelyalı Seyirtepe mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan Yaşar Karacaya (60) henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı.
     112 Acil Servis ekibinin yaptığı inceleme sonunda Karacanın yaşamını yitirdiği belirlendi. Karacanın cesedi, Mudanya Devlet Hastanesine gönderildi.
     Olay yerine gelen ve kazaya karışan beyaz renkli otomobilden düşen bazı parçaları bulan emniyet güçleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
     Bu arada, kazanın ardından Seyirtepe mevkisinde ikamet eden bir grup vatandaş, sık sık trafik kazalarının olduğu bölgede yeterince önlem alınmamasını protesto etti. Grup, karayolunun Mudanya-Bursa istikametinde toplanarak yolu ulaşıma kapattı.
     Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk ve İlçe Emniyet Müdürü Ercan Tilki, olay yerine gelerek vatandaşları yolu açmaları konusunda ikna etmeye çalıştı. Son bir ay içinde aynı yerde meydana gelen trafik kazalarında, 3 kişinin öldüğünü, birçok kişinin yaralandığını dile getiren vatandaşlar, çocuklarını okula götürüp getirirken ve işten evlerine dönerken tehlike yaşadıklarını belirtti.
     Kaymakam Öztürkün, kazalara karşı önlem alınacağı sözünü vermesi üzerine grup eylemine son verdi.
    
     Muhabir: Ömer Bilik / Mustafa Yılmaz
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Bursada otomobilin çarptığı kişi öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER