Bursada tramvay hattında kaza: 1 ölü

Bursada tramvay hattında kaza: 1 ölü


BURSA (A.A) - Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği AŞ (BURULAŞ), Çınarönünden Meydancık durağına doğru sefer yapan tramvaya çarpan kadının, hayatını kaybettiğini bildirdi.
     İşletmeden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi tarafından Meydancık ile Çınarönü arasında seferlerine devam eden tramvay hattında meydana gelen kazada, araca çarpan iki çocuk annesi Mürvet Erdoğanın (57) yaşamını yitirdiği duyuruldu.
     Görgü tanıklarının ifadelerine yer verilen açıklamada, kaldırımda yürüyen Erdoğanın, esnaf tarafından işgal amaçlı kaldırıma konulan sandalye ve bira kasaları nedeniyle buradan geçemediği, usulsuz bırakılan çöp tenekesine takılarak sendeleyip dengesini kaybettiği belirtildi.
     Kadının daha sonra kaldırımdaki telefon dağıtım kutusu ile tramvayın orta bölümü arasında sıkıştığı ifade edilen açıklamada, çöp tenekesinin sesini duyarak tehlike freniyle tramvayı durduran vatman ile vatandaşların, polise haber verdiği belirtildi.
     Açıklamada, sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kadının bu sırada bilincinin açık olduğu, elini oynatabildiği, sadece yanağında çizik ve dudağında hafif bir kanama görüldüğü bildirildi.
     Hastaneye kaldırılan kadının, yaşamını yitirdiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursada tramvay hattında kaza: 1 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER