Bursadaki gerginlik

Bursadaki gerginlik -Yıldırım ilçesinde 30 Ekimde, BDPlilerle karşıt gruplar arasında çıkan olaylarda başından ateşli silahla yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İlker Kaya için Ulucamide cenaze töreni düzenlend


BURSA (A.A) - Bursanın merkez Yıldırım ilçesinde 30 Ekimde, BDPlilerle karşıt gruplar arasında çıkan olaylarda başından ateşli silahla yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İlker Kaya (31) için Ulucamide cenaze töreni düzenlendi.
     Ulucamide ikindi vakti kılınan cenaze namazına Kayanın ailesinin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, İl Müftüsü Mahmut Gündüz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Yakınları, Kayanın Türk bayrağı ile örtülü tabuta sarılarak uzun süre ağladı.
     Evli ve bir çocuk babası olan Kayanın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere İsabey Mezarlığına götürüldü.
     İlker Kaya, 28 Ekimde başlayan ve birkaç gün çeşitli aralıklarla devam eden olaylarda, 30 Ekim akşamı ateşli silahla başından ağır yaralanmış ve bu sabaha karşı tedavi gördüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Doğukan Altınay/Harun Kaymaz
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursadaki gerginlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER