Bursa, Tataristan Cumhurbaşkanı MinnihanovU ağırlayacak

Bursa, Tataristan Cumhurbaşkanı MinnihanovU ağırlayacak -OİB tarafından düzenlenen Türkiye-Tataristan Otomotiv Ticaret ve Yatırım İşbirliği Forumuna, Minnihanovun da katılacağı bildirildi


BURSA (A.A) - Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından düzenlenen Türkiye-Tataristan Otomotiv Ticaret ve Yatırım İşbirliği Forumuna, Tataristan Cumhurbaşkanı Rustem Minnihanovun da katılacağı bildirildi.
     OİBden yapılan yazılı açıklamaya göre, 4-6 Ekim tarihlerinde Bursa Hilton Otelde, Tataristan iş adamlarının katılımıyla yapılacak foruma, Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov da iştirak edecek.
     Türk tarafında Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Severin de iştirak edeceği forumda, karşılıklı ekonomik işbirliği imkanları ele alınacak.
     Bursaya bugün gelecek Tataristan heyeti, yarın Bursa Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) birkaç firmayı ziyaret edecek. Aynı gün OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde incelemelerini sürdürecek olan konuk heyet, 6 Ekim Cumartesi günü Hilton Otelinde düzenlenecek Türkiye-Tataristan Otomotiv Ticaret ve Yatırım İşbirliği Forumuna katılacak.
     Forum sonrasında düzenlenecek ikili iş görüşmelerinde OİB üyesi iş adamları ile Tataristandan gelen iş adamları arasında işbirliği imkanları değerlendirilecek. Minnihanov ve beraberindeki iş adamları heyeti akşam saatlerinde Bursadan ayrılacak.
     Bu arada, Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanovun yarın Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanlığını da ziyaret edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursa, Tataristan Cumhurbaşkanı MinnihanovU ağırlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER