Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: -Hedefimiz, herkesin spor yapabilmesi ve sporla konuşulan bir kent olmak


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hedefimiz, herkesin spor yapabilmesi ve sporla konuşulan bir kent olmak dedi.
     Altepe, Merinos Parkındaki Gönül Dostları Sofrasında Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sami Mengütayı ağırladı. Mengütay ile belediyenin spor yatırımları hakkında görüşen Altepe, Bursanın bu dönemde spor kenti olmasını istediklerini ve yaptıkları yatırımlarla bu hedefi eyleme döktüklerini söyledi.
     Tamamlanma aşamasına gelen Timsah Arena ve sayısı 102yi bulan spor tesisleriyle 250 milyar dolarlık spor turizmi pastasına aday olduklarını dile getiren Altepe, şunları söyledi:
     Spor turizmi, kitlelerin hareket ettiği çok önemli bir alan. Biz niye bu turizmden üzerimize düşen payı almayalım- Yatırımlarımızı buna göre yapıyoruz. Bursada her alanda spor tesislerinin kurulması ve spor yapılabilmesi için gerekli alt yapıyı hazırlama yönünde çalışmalarımız sürüyor. Bursada şu anda biten ve bitmek üzere olan 102 spor tesisi var. Daha fazlası da inşallah, bu dönem içerisinde tamamlanmış ve hizmete alınmış olacak. Hedefimiz, herkesin spor yapabilmesi ve sporla konuşulan bir kent olmak.
     Bursada spor yatırımlarını gerçekleştirirken deniz ve su sporları için gerekli olan düzenlemeleri de yaptıklarını ifade eden Altepe, kano sporu için Türkiye Kano Federasyonuyla ortak çalışmalara imza attıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER