Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübünden kınama

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübünden kınama


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetimi, Karşıyaka ile 3 Ocakta oynanan Teledünya Bayanlar Voleybol Türkiye Kupası 2. Tur rövanş maçında yaşanan olayları kınadı.
     Kulüp yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyespor ile Karşıyaka Spor Kulübü arasında oynanan maçta çıkan olayların Türk sporu adına üzüntü verici olduğu kaydedildi.
     Olaylar sebebiyle 4 saat süren karşılaşmanın ilk iki setinde Büyükşehir Belediyesporun 2-0 üstünlüğü olduğu ifade edilen açıklamada, maçı 3-2 kaybeden Büyükşehir Belediyespor oyuncularının çıkan olaylar ve sahaya atılan yabancı malzemelerden ötürü bir kez soyunma odasına gitmek zorunda kaldığı belirtildi.
     Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Yıllardır Türk sporuna hizmet eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak İzmirde oynadığımız Teledünya Türkiye Kupası müsabakasında yaşanan olaylardan son derece üzüntü duyduğumuzu kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Türkiyenin güzide kenti İzmirde 100 yıllık geçmişi olan bir spor kulübünün başta yönetici ve antrenörleri olmak üzere, taraftarlarından salon çalışanlarına kadar kin ve öfke dolu söz ve davranışlar, Türk sporu adına endişe vericidir. Takım sporlarında en nezih branşlar içinde gördüğümüz, yatırım yaparak Türk sporuna hizmet etmeye çalıştığımız voleybol branşında da maçı kazanmak uğruna, statlardan spor salonlarına taşınan bu holiganca fanatizmi esefle kınıyoruz. Karşıyaka Spor Kulübüne de Teledünya Türkiye Kupasında başarılar diliyoruz
     İki takım arasında oynanan ilk karşılaşmayı Büyükşehir Belediyespor 3-0 kazanmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Yılmaz
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübünden kınama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER