Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki tahliye kararı

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki tahliye kararı ve eylem -BURULAŞ ve Boy-Koop arasında görüşmeler devam ederken, yazıhanelerde bilet satışına başlandı


BURSA (A.A) - Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bilet satışı yapan Bursa Otobüsçüleri Temin ve Tevzi Kooperatifine (Boy-Koop) bağlı yazıhanelerde bilet satışına başlandığı bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret A.Şnin (BURULAŞ), Boy-Koop yazıhanelerine kira borcu nedeniyle tahliye kararı çıkartması ile başlayan bilet satış krizinin çözümü amacıyla iki kurumun yetkililerinin yaptığı toplantı devam ediyor.
     BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada saat 10.00da bir araya gelen tarafların, anlaşmaya varmak üzere olduğunu söyledi.
     Fidansoy, şunları kaydetti:
     Sabah saat 10.00dan beri Boy-Koop yetkilileri ile toplantı halindeyiz. Şu anda halen krizin çözülmesi için toplantı sürüyor. Sürecin iki taraf açısından da olumlu gittiğini söyleyebilirim. Zaten şu saat itibarıyla da bilet satışları başladı. Ben neticenin de olumlu olmasını umuyorum.
     Öte yandan dünden bu yana terminalde mağdur olan vatandaşlar, biletlerini alarak yola çıkmaya başladı.
     Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminalini işleten BURULAŞ, kira borcu yüzünden, Boy-Koopa bağlı yazıhaneler için tahliye kararı çıkarmış; bunun üzerine Boy-Koopa bağlı yazıhaneler dün itibarıyla bilet kesmeme eylemine başlamıştı.
    
     Muhabir: Harun Kaymaz / Metin Aktaş
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki tahliye kararı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER