Bursaspor Teknik Direktörü Sağlamdan Nazilli Belediyespora

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlamdan Nazilli Belediyespora teşekkür mesajı


AYDIN (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlamın, Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcıka teşekkür mesajı gönderdiği bildirildi.
     Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda geçen hafta karşılaştıkları Bursasporun teknik direktörü Ertuğrul Sağlamın kendisine faks yoluyla teşekkür ettiğini söyledi.
     Nazilli Belediyespor olarak kendi sahalarında konuk ettikleri tüm rakiplerini Nazilliye yakışır şekilde ağırladıklarını kaydeden Alıcık, şu ifadeleri kullandı:
     Rakiplerimiz olan takım kafilesini Nazilliye ayak bastığı dakikadan itibaren karşılıyor, varsa sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Bu yakın ilgi kafile Nazilliden ayrılana kadar devam ediyor. Spor her şeyden önce dostluk, centilmence mücadeledir. Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında rakibimiz olan Bursasporu da aynı düşünceyle misafir ederek ağırladık. Gelen faks mesajı Nazilli Belediyespor ile Bursaspor arasında yıllarca devam edecek bir dostluğun göstergesidir. Ben de Nazilli Belediyespor kulübü adına Bursaspor Teknik direktörü Ertuğrul Sağlamın şahsında tüm futbolcu, teknik heyet, yönetim kurulu üyeleri ve Bursaspor camiasına teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Bursaspor Teknik Direktörü Sağlamdan Nazilli Belediyespora Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER