Bursaspor yeni sezona Avusturyada hazırlanacak

Bursaspor yeni sezona Avusturyada hazırlanacak -Teknik menajer Sidal: "Avusturyada Seefelddeki tesisleri beğendik. Kampımızı büyük olasılıkla burada yapacağız"


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal, yeni sezon hazırlık kampını Avusturyada yapacaklarını söyledi.
     Sidal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbol şube sorumlusu Erkan Kamat ve teknik direktör Hikmet Karaman ile gerek kamp yeri bakmak gerekse bazı oyuncuları izlemek üzere yurt dışına çıktıklarını belirtti.
     Kamp yeri konusunda Avusturyada karar kıldıklarını ifade eden Sidal, "Avusturyada Seefelddeki tesisleri beğendik. Kampımızı büyük olasılıkla burada yapacağız" dedi.
     Sidal, "İzleyip beğendiğiniz, ön görüşme yaptığınız oyuncu oldu mu-" sorusuna, "Bazı oyuncuları izledik, elbette temaslarımız oldu. Bu görüşmelerle ilgili yönetim kuruluna rapor sunacağız. Ancak kongre süreci var. Biz raporları sunacağız. Kararı yönetim verecek" yanıtını verdi.
     Vedersonun Beşiktaş ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin ise Sidal, "Vedersonun sakatlığı vardı. Hatta biz bir an önce ameliyat olup iyileşmesi için kendisine izin vermiştik. Vederson ile ameliyatı sonrası görüşecektik" değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursaspor yeni sezona Avusturyada hazırlanacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER