Büyükelçiden AAya övgü

Büyükelçiden AAya övgü -Tunus Ankara Büyükelçisi Rhouma: -Anadolu Ajansının Arap dünyasına açılımını ve Tunusa ofis açmasını çok takdir ediyorum -Temsilciliğin açılması iki ülke arasında doğrudan, aracısız iletişim kurma


KASTAMONU (A.A) - Tunus Ankara Büyükelçisi Mehrez Ben Rhouma, Anadolu Ajansının(AA) Arap dünyasına açılımını ve Tunusa ofis açmasını çok takdir ediyorum dedi.
     Rhouma, Kastamonunun Ağlı ilçesinde bulunan Tunuslar Köyünü ziyaretinde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AAnın Tunusta ofis açmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     AAnın çok aktif ve açık görüşlü bir ajans olduğunu ve bunun yüksek medeniyetin bir göstergesi olduğunu belirten Rhouma, AA, Tunus ofisini Tunustaki devrimden sonra açtı. Tunus, artık Türkiyedeki başarılı modelden ilham alarak, Türkiye ile aynı yolda gidiyor. Bu yüzden Anadolu Ajansı iyi haberlerle insanları değişime teşvik edecek. AAnın Arap dünyasına açılımını ve Tunusa ofis açmasını çok takdir ediyorum dedi.
     AAnın Tunus ile Türkiye arasında bir köprü olacağını vurgulayan Rhouma, Tunusta AA temsilciliğinin açılması iki ülke arasında doğrudan, aracısız iletişim kurmamız açısından çok önemli. Aramızda başka birine gerek yok. Tunuslulara olan yüksek desteğinden dolayı, Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Güle, Başbakan Recep Tayyip Erdoğana ve AA Genel Müdürü Kemal Öztürke, çok teşekkür ediyorum dedi.
     Ziyaret sırasında Rhoumaya, AA Genel Müdürü Kemal Öztürkün Tunus ziyareti sırasında, Tunus Cumhurbaşkanı Munsif Marzuki ile çektirdiği bir fotoğraf hediye edildi.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik/Ömer Erim Baştimar
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Büyükelçiden AAya övgü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER