Büyükşehir Belediyesinin Evlilik Okuluna kayıtlar devam

Büyükşehir Belediyesinin Evlilik Okuluna kayıtlar devam ediyor


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesinin evlilik öncesi çiftlere mutlu bir aile kurabilmeleri için çeşitli eğitimler vereceği Evlilik Okuluna kayıtlar devam ediyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Haşim İşcan Aile ve Eğitim Danışma Merkezi bünyesinde Evlilik Okulu açıldığı bildirildi.
     Projenin Önce öğren sonra evlen sloganıyla başlatıldığı bildirilen açıklamada, projede evliliğe hazırlık aşamasında çiftlere aile eğitimi almaları gerektiği, iyi iletişim kurmadan evliliğe girişildiği ve Evlilik Okulunun bu tür sorunları önlemek için kurulduğu bildirildi.
     Uzman doktor, psikolog, avukat ve sosyologların 10ar çiftten oluşacak gruplara evlilikte iletişim ve yaşam biçimlerinin anlatılacağı belirtilen açıklamada, Çiftler arasında iletişim nasıl olur, hangi çatışmalar yaşanabilir ve sorunlar nasıl çözülür, üreme sağlığı, evlilik yoluyla kazanılan ve sahip olunan haklar gibi konularda bilgi aktarılacak. Yaklaşık bir ay sürecek eğitimler ücretsiz olacak ve hafta içi 18.00den sonra başlayıp 5 oturumda tamamlanacak. Okula kayıtlar devam ediyor ifadesi kullanıldı.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinin Evlilik Okuluna kayıtlar devam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER