Çamlık mevkisindeki arazi, maden arama

Çamlık mevkisindeki arazi, maden arama sahası dışına çıkarıldı -Ferizli Belediye Başkanı Soğuk: -Halkımızın her yıl yaşadığı tedirginliği ortadan kaldırmış olduk


SAKARYA (A.A) - Ferizli ilçesindeki Çamlık mevkisinde bulunan 300 dönümlük arazi, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğünce maden arama sahasının dışına çıkarıldı.
     Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çamlık mevkisinin firmalar tarafından 30 yıl süreyle kiralandığını ve bölgedeki çam ağaçları kesilerek doğaya zarar verildiğini söyledi.
     Soğuk, belediyenin sosyal tesis olarak kullandığı, vatandaşların da mesire alanı olarak kullandığı 300 dönümlük arazinin MTA tarafından maden arama sahasından çıkartıldığını bildirdi.
     Halkımızın her yıl yaşadığı tedirginliği ortadan kaldırmış olduk diyen Soğuk, Çamlık mevkisi sadece Ferizlilerin değil, Adapazarı, Karasu, Kocaali ve Akçakocaya gidip gelenlerin yaz aylarında çay ve yemek molası verip dinlendiği bir yer. Vatandaşlarımız artık hiçbir tedirginlik yaşamadan, çocuklarıyla piknik, düğün ve çeşitli aktivitelerini yapabilecek, hayırlı olsun şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Erol Ulu / Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Çamlık mevkisindeki arazi, maden arama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER