Çanakkalede öğrenci servisinin devrilmesi

Çanakkalede öğrenci servisinin devrilmesi -Hayatını kaybeden 3 öğrencinin eğitim gördüğü ilköğretim okulunda büyük üzüntü yaşanıyor -İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezinin uzman personeli, ölen öğrencilerin


ÇANAKKALE (A.A) - Yenice ilçesinde öğrencileri taşıyan bir servisin, Davutköy Göleti yakınlarında devrilmesi sonucu hayatlarını kaybeden 3 öğrencinin eğitim gördüğü ilköğretim okulunda, büyük üzüntü yaşanıyor.
     Yenice Atatürk İlköğretim Okuluna sabah saatlerinde gelen öğrenciler, dünkü kazada hayatlarını kaybeden arkadaşları İrem Ünsal (11), Recep Altınbaşak (9) ve Berna Atsay (11) için gözyaşı döktü.
     3/A sınıfı öğrencisi Recep ile 4/A sınıfı öğrencileri İrem ve Bernanın aynı sınıfta birlikte öğrenim gördüğü arkadaşlarının aileleri de sabah saatlerinden itibaren okula gelerek çocuklarının yanında bulundu.
     Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okuldaki öğrencilerin bugün izinli sayıldığını bildirdi.
     Karataş, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Rehberlik ve Araştırma Merkezinden görevlendirilecek uzman personelin, hayatlarını kaybeden öğrencilerin sınıf arkadaşlarına psikolojik destek sağlayacaklarını söyledi.
     Öte yandan, dün meydana gelen olaya ilişkin verilen ilk bilgide, öğrenci servisinin Davutköy Göletine devrildiği belirtilmişti. Ancak göletin sulama sezonu nedeniyle kurumuş durumda olduğu ve servisin gölete yakın bir mesafede kuru zemine devrildiği anlaşılmıştı.
     Kazada ölen 3 öğrencinin cenazeleri, öğleyin kılınacak namazın ardından Davutköy Mezarlığında toprağa verilecek.
    
     Muhabir: Fersan Uslu/Burak Akay/Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Çanakkalede öğrenci servisinin devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER