Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Üzen: -Emitt 2013 Fuarına valiliğimiz himayesinde tek bir çatı altında Çanakkale olarak yerimizi almaktan büyük mutluluk duyuyoruz


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Emitt 2013 Fuarına valiliğimiz himayesinde tek bir çatı altında Çanakkale olarak yerimizi almaktan büyük mutluluk duyuyoruz dedi.
     Üzen, EMİTT 2013 Fuarının ardından yaptığı açıklamada, Çanakkale stantlarının yoğun ilgi gördüğünü belirterek, kentin tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Çanakkale stantlarında valilik, belediye, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bozcaada Belediyesi, Gökçeada Belediyesi, Gelibolu Belediyesi, Eceabat Belediyesi, Küçükkuyu Belediyesi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Çanakkale Turizm ve Tanıtma Derneği, GESTAŞ, GMKA, Çanakkale Turistlik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği olarak yer aldıklarını anlatan Üzen, şunları kaydetti:
     Emitt 2013 Fuarına valiliğimiz himayesinde tek bir çatı altında Çanakkale olarak yerimizi almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Konunun profesyonelleri olarak bu organizasyonda da direksiyonun başında bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün koordinasyonunda bir araya gelen yerel yönetim, özel sektör ve sivil toplum temsilcileri olarak bölgemizin tanıtımı için büyük çaba harcadık. Çanakkale Ticaret Borsası olarak standımızda Çanakkalenin markalaşmış ve marka olma özelliğinde olan Ezine Peyniri, Zeytin ve Zeytinyağı, Bal, Gelibolu Sardalyesi, Mevlevi tatlısı, Közlenmiş Biber, Kuru Bakliyat, Şarap, Recel, Kurutulmuş ürünler, mantar gibi ürünlerin en iyi şekilde tanıtıldı.
     Başkan Üzen, fuardan Çanakkalenin alnının akıyla çıktığını da belirterek, burada edinilen tecrübelerle önümüzdeki yıllarda çok daha başarılı tanıtımlara imza atacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER