Çankırı Yamaç Paraşütü ve Havacılık Kulübü

Çankırı Yamaç Paraşütü ve Havacılık Kulübü Başkanı Tekin: Işıkdağı ve Cennettepe olmak üzere, Türkiyeye çok önemli iki kalkış noktası kazandırdık


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Yamaç Paraşütü ve Havacılık Kulübü (ÇANHAVK) Başkanı Tahsin Tekin, Işıkdağı ve Cennettepe olmak üzere, Türkiyeye çok önemli iki kalkış noktası kazandırdık dedi.
     Tekin, Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası ön ayak yarışları ve Türkiye Şampiyonasının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmada ÇANHAVK, pilotlarının üstün başarı gösterdiklerini söyledi.
     ÇANHAVK Pilotlarından Murat Tüzelin hem genel klasmanda hem de Türkiye Şampiyonasında birinci olarak önemli bir başarıya imza attığını ifade eden Tekin, şöyle konuştu:
     Kulüp sporcumuz bu başarısıyla ülkemizi yurt dışında temsil eden ilk pilot olma hakkını buldu. Yarışmaya 120 yamaç paraşüt pilotu katıldı. Yarışlar sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Gerek yurt içinden gerekse yurt dışından yarışlara katılan pilotlarımız buradan memnun bir şekilde ayrıldı. Yabancı pilotlar buradan tekrardan havalanmak istediklerini söylediler. Işıkdağı ve Cennettepe kalkış noktası olmak üzere Türkiyeye çok önemli iki kalkış noktası kazandırdık. Bu pistler ileride Dünya Şampiyonasına da ev sahipliği yapabilecek pistlerdir. Bu nedenle yamaç paraşütü sporuna böyle güzel pistler kazandırdığımız için mutluyuz.
    
     Muhabir: Özgür Alantor / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Çankırı Yamaç Paraşütü ve Havacılık Kulübü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER